HET IS EEN VEEL GEHOORDE ONWAARHEID: JE KUNT GEEN SPIERMASSA OPBOUWEN BOVEN JE VEERTIGSTE. ONZIN. 

Ga de uitdaging aan. Met ons en met jezelf! Wij hebben dit programma speciaal voor jou gemaakt want wij weten dat als je wat ouder bent, je last kunt hebben van diverse 'kwaaltjes', stijve(re) spieren en misschien onzekerheid of je nog wel in staat bent om te sporten... Maar het is nooit te laat om te starten! Je lichaam is goed in staat om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen, ook boven je veertigste of ouder. Ongeacht of je man of vrouw bent. Begin vandaag nog. 


Kies hier jouw programma:

Fitter is Beter - 40+, 50+ of ouder Programma - ik doe het zelf

45,00 voor drie maanden

(€ 15,00 per maand)
 • Persoonlijk beweegschema
 • Gebruik van de Fitter is Beter App (voeding en fitness)
 • Onbeperkte contactmomenten via ons Whatsapp-kanaal of email
 • Boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' ISBN: 978-94-646-8098-0, ter waarde van €22,50

Fitter is Beter - 40+, 50+ of ouder Programma met begeleiding

291,00 voor drie maanden

(€ 97,00 per maand)
 • Intakegesprek
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Persoonlijk beweegschema
 • Gebruik van de Fitter is Beter App (voeding en fitness)
 • Online monitoring van jouw voortgang door onze coaches
 • Wekelijks één vast online coachingsmoment
 • Onbeperkte contactmomenten via ons Whatsapp-kanaal of email
 • Feedback op de uitvoering en tips voor verbetering
 • Boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' ISBN: 978-94-646-8098-0, ter waarde van €22,50

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat drie fases van elk vier weken. Dus in totaal zijn we 12 weken bezig. Elke fase heeft een specifiek doel.
Fase 1: Het fundament neerzetten. We evalueren je huidige leefstijl en ontwerpen een voedings- en beweegstrategie op basis van je persoonlijke doelen. We werken aan je basisfitheid, het versterken van je grote spiergroepen en je core (buik en onderrugspieren).
Fase 2: Grotere spieren ontwikkelen. Na vier weken ben je al een ander mens. Dat voel je. In deze fase pakken we door en gaan verder met het ontwikkelen van je spiermassa. Grotere spieren verbranden meer calorieën (en vet). Ook in rust. Na deze fase zul je in de spiegel al een flinke progressie zien, en ook qua fitheid herken je jezelf niet meer terug.
Fase 3: De eindsprint: In deze fase gaan we je nieuwe leefstijl bestendigen. Dat betekent dat het het nieuwe normaal voor je zal worden. Ook geven we je fitness nog een extra boost met crossfit- en bodybuildingtraining. Aan het einde van deze fase evalueren we het traject met je en geven we je handvatten om je nieuw jou in stand te houden.


Het programma kent een route voor beginners, gevorderden en ver gevorderden. Het is zowel thuis uit te voeren als in de sportschool. Mocht je thuis willen trainen, dan zul je wel wat attributen moeten hebben, zoals dumbbells, een optrekstang en/of een setje fitnesselastieken.

Wat gebeurt er na je bestelling?

 • Nadat we je bestelling hebben verwerkt, neemt je voorgestelde coach binnen een werkdag contact met je op om je eerste sessie in te plannen.
 • Tegelijkertijd verzenden we boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' naar je opgegeven adres
 • Tijdens of voorafgaande aan je intake, ontvang je een inlogcode naar ons fitnessportaal en de bijbehorende Fitter is beter app. Deze app kun je vinden in de Google Play Store of in de App store van Apple onder de naam 'Fitter is Beter App'. Installeer deze op je telefoon en log in met je inlogcode. Met deze app kan jouw coach je voortgang volgen. Tevens vind je in de app je gehele programma en kun je daarin je voortgang bijhouden. Dit geldt voor zowel voeding als voor je beweging. Wil je niet met de app werken? Geen probleem. Geef dit aan tijdens de intake en je coach zorgt ervoor dat je het programma in PDF-formaat ontvangt.
Wil je zelf aan de slag, zonder begeleiding? Dat kan! Bestel dan het ''Ik doe het zelf Programma'. Je krijgt dan het programma, het boek en toegang tot de Fitter is Beter App. Tevens kun je altijd een coach bereiken via ons WhatsApp-kanaal. Er zijn veel mensen die jou met deze variant zijn voorgegaan en met grote successen! Je kunt het programma altijd upgraden als je behoefte hebt aan coaching. Neem hiervoor contact op via info@fitterisbeter.nl of via het WhatsApp-kanaal.
 
Is mijn betaling veilig?
Zeker! We werken met het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Hiermee kun je op diverse manieren betalen, zoals met credit card of IDEAL. Dit laatste is de meest gebruikte manier van betalen.