Boek ons voor DE workshop 'Project jij'

Wilt u uw werknemers inspireren om vitaler en fitter te worden? En het verhaal horen van iemand uit het bedrijfsleven die het zelf heeft doorleefd? Boek ons voor een leuke, inspirerende en interactieve workshop bij u op kantoor.

In sessies van een dagdeel nemen wij u mee in de wereld van voeding, afvallen, vitaler worden, beter presteren en effectief bewegen. Onze sprekers motiveren u het beste uit uzelf te halen en laten u op een toegankelijke manier kennismaken met alles wat komt kijken om dit te bereiken. Zo gaan wij in op:

  • wat zorgt ervoor dat je ineens wat dikker wordt, vaker moe bent en minder actief dan je zou willen?
  • hoe motiveer je jezelf?
  • hoe start je een transformatie naar een hogere vitaliteit?
  • welke rol speelt voeding en hoe bepaal je wat en hoeveel je moet eten zonder op een houtje te moeten bijten?
  • welke rol speelt rust en slaap?
  • alles over bewegen en wat je nu wel en niet moet doen
  • de energiebalans

Alles wordt toegelicht aan de hand van tastbare voorbeelden en casussen van mensen zoals u en we eindigen met een praktisch stappenplan dat voor iedereen toepasbaar is. Tevens krijgt iedere deelnemer het boek 'Fitter is Beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' van Luc Molenaar waarin alles nog eens na te lezen is en waarmee gelijk kan worden gestart met fitter en vitaler worden (inclusief caltulators om eigen berekeningen te maken voor de juiste voeding- en beweegstrategie).

Wij organiseren ook workshops voor clubs en verenigingen.

Download hier onze brochure:

Bent u op zoek naar maatwerk of wilt u ons boeken als spreker voor uw vitaliteitsevenement? Vul dan onderstaand formulier in of mail ons op info@fitterisbeter.nl.

Informatieaanvraag Workshops of Boek een spreker