Coaching

Heb je ondersteuning nodig bij het bereiken van je doelen? Heb je niet meer de motivatie om verder te gaan of weet je überhaupt niet hoe je moet beginnen? Wij kunnen jou helpen!

We bieden vier soorten coaching aan, zoals hierna is weergegeven. Welke optie je ook kiest, we beginnen altijd met een intake. Tijdens deze intake bespreken we jouw huidige leefstijl, de doelen die je wilt bereiken, waarom je wilt afvallen of juist wilt aankomen, eventuele medische achtergrond, etc. Daarna zullen we je vragen gedurende een week tijd bij te houden wat je eet, hoeveel je slaapt en beweegt. Dit heeft ons een goed beeld van je huidige energiebalans en helpt ons om met jou concrete en haalbare doelen neer te zetten. De tweede sessie zullen we daar dieper op ingaan en maken we je persoonlijk plan. Daarna ga je aan de slag met zowel je nieuwe voedingspatroon als je beweeg/fitnessschema.

Coaching betaal je altijd vooraf en is per maand op te zeggen. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en inclusief de kosten van de intake.

Bij al onze coachingstrajecten is het boek 'Fitter is Beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' inbegrepen. Heb je het boek al? Dan krijg je de eerste betalingstermijn korting ter waarde van het boek.

Wil je coaching aanvragen, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van je eerste sessie. Betaling wordt na acceptatie voldaan via een emaillink met bijbehorende factuur.


ONLINE

We plannen een online intake en daarna elke week een videosessie van ongeveer een half uur (we kijken niet op een paar minuten). In deze sessie blikken we terug op de afgelopen week (wat ging goed, wat kon beter?) en staan we stil bij de week die komen gaat. We bespreken waar je allemaal tegenaan bent gelopen en geven je tips over hoe je het beste verder kunt. We beantwoorden al je vragen en nemen de volgende week door en wat je daarin allemaal gaat doen.

Tussentijds heb je de mogelijkheid om je coach een Whatsapp-bericht te sturen (onbeperkt).

MEEST GEKOZEN OPTIE, NU: 97 euro per maand


Online - Fysiek

We starten met een fysieke intake op een nader te bepalen locatie. Onze coach bepaalt aan de hand van meetapparatuur je gewicht, vetpercentage en spiermassa. Hij of zij bespreekt je eetgewoontes en bepaalt samen met jou een haalbaar doel en bijbehorend voedings- en beweegschema. Daarna hebben we wekelijks een coachingssessie van 30 minuten. Gedurende drie maanden heb je dus minimaal 12 sessies. Daarnaast kun je je coach altijd via Whatsapp bereiken wanneer je maar wilt. En waar nodig plannen we ad-hoc video- of telefoongesprekken in van maximaal 30 minuten.

Kosten: 147 euro per maand


ALWAYS ON

We starten met een fysieke intake op een nader te bepalen locatie. Onze coach bepaalt aan de hand van meetapparatuur je gewicht, vetpercentage en spiermassa. Hij of zij bespreekt je eetgewoontes en bepaalt samen met jou een haalbaar doel en bijbehorend voedings- en beweegschema.

Daarna staan wij jou bij middels een onbeperkt aantal online sessies. Op basis van jouw persoonlijk programma, plannen we de sessies in. Daarnaast heb je recht op een onbeperkt aantal contactmomenten via Whatsapp. Dus als je tussendoor vragen hebt, even iets wilt laten zien, of er even doorheen zit, dan kun je je coach altijd bereiken.

Kosten: 227 euro per maand


Full Focus

Full Focus coaching betekent dat wij jou zowel fysiek als online bijstaan. Samen maken we een schema van de coachingsmomenten en daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor tussentijdse vragen via whatsapp, telefoon of fysieke sessies. Je hebt dus gedurende drie maanden een onbeperkt aantal contactmomenten. Jouw persoonlijk plan is hierin leidend. Dit kan betekenen dat wij soms één of meerdere dagen per week met jou bezig kunnen zijn.

Deze vorm van coaching is met name geschikt voor mensen die kampen met veel overgewicht en niet meer weten wat te doen of voor mensen waarvoor een 'normaal' programma niet werkt vanwegen onregelmatig werk, werk in het buitenland, etc. zoals zakenmensen en acteurs.

Kosten: maatwerk


Aanvraag coaching