MISSCHIEN BEN JE NOG WAT ONZEKER. EEN BEVALLING IS NU EENMAAL NIET NIKS! BEN JE WEER TOE AAN SPORTEN? WAT MAG WEL EN WAT NIET? HOE KAN IK TOCH IN SHAPE KOMEN ZONDER ENERGIE TE VERLIEZEN? WIJ HEBBEN HET PROGRAMMA VOOR JE! 

Weer in shape komen na je zwangerschap, dat is wat we allemaal graag willen. Maar hiervoor gelden speciale richtlijnen. Zo kun je bijvoorbeeld niet direct na je bevalling weer met gewichten in de weer, hangt het erg af van hoe de bevalling is verlopen of je bepaalde oefeningen mag uitvoeren en is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je je bekkenbodem in de gaten houdt om ervoor te zorgen dat je geen blijvend urineverlies overhoudt aan een fitnessprogramma. Kun je dan wel verantwoord sporten na een zwangerschap? Ja, laten we je gelijk geruststellen, dit kan! Maar hiervoor is goede begeleiding noodzakelijk. En dat bieden wij met dit programma.  Als je recent bent bevallen (langer dan 2 maanden geleden, maar korter dan 4 maanden geleden), raden we je aan een intake te plannen met je huisarts of begeleidend arts (als je die hebt). Hier kan worden onderzocht of je veilig aan dit programma kunt beginnen. Ook als je onder behandeling bent van een arts of verloskundige, raden wij je aan om hier eerst mee te overleggen voordat je begint. Ben je langer dan 4 maanden geleden bevallen, en je hebt verder geen onderliggende klachten (ook niet-zwangerschap gerelateerd), kun je met dit programma starten.

Er is geen lastiger besluit dan te beginnen met afvallen. Zeker ook na je zwangerschap met al de onzekerheid die daarbij hoort. Je bent niet de enige. Jij kunt dit. Wij helpen je. Dus fantastisch dat jij dit besluit al hebt genomen! Nu doorzetten. Het zal niet makkelijk zijn weten we uit ervaring, maar het is echt een geweldig gevoel als je na een tijdje merkt dat je veel gespierder bent geworden. Veel energieker en vitaler. Je hoeft niet perse een sixpack te krijgen. Echt niet. Het is een topprestatie die niet onderdoet voor de prestatie van het rennen van een marathon als je in staat bent om je doel te behalen. En daar doe je het voor!


Kies hier jouw programma:

Begeleiding basis

 297,00 voor drie maanden 

(€ 99,00 per maand)
 • Intakegesprek
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Persoonlijk beweegschema
 • Gebruik van de Fitter is Beter App (voeding en fitness)
 • Online monitoring van jouw voortgang door onze coaches
 • Wekelijks één vast online coachingsmoment 
 • Onbeperkte contactmomenten via Whatsapp of email
 • Boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' ISBN: 978-94-646-8098-0, ter waarde van  €22,50

Begeleiding plus

447,00 voor drie maanden

(€ 149,00 per maand)
 • Fysiek intakegesprek
 • Diastasemeting
 • Lichaamscompositiemeting (gewicht, spiermassa, vetpercentage, BMI, Basaal Metabolisme) 
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Persoonlijk beweegschema
 • Gebruik van de Fitter is Beter App (voeding en fitness)
 • Online monitoring van jouw voortgang door onze coaches
 • Wekelijks één vast online coachingsmoment en waar nodig extra in te plannen online coachingsmomenten (maximaal 4)
 • Onbeperkte contactmomenten via Whatsapp of email
 • Feedback op de uitvoering en tips voor verbetering
 • Eindmeting lichaamsscompositie 
 • Boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' ISBN: 978-94-646-8098-0, ter waarde van €22,50

Hoe ziet het programma er uit?
Het programma start altijd met een intake waarin we samen met jou terugblikken op je bevalling en hoe je eerste maanden als kersverse moeder zijn geweest. We kijken naar jouw schema van slaap, voeding van je baby (borstvoeding of babyvoeding) en voeding van jezelf. Ook beoordelen we in hoeverre je nog te maken hebt met diastase en eventuele andere gevolgen van je bevalling en zwangerschap. Als alles ok is, starten we met de rest van het programma. Op een tempo dat jou en je baby goed past.

Het programma beslaat drie fases van elk vier weken. Dus in totaal zijn we 12 weken bezig. Elke fase heeft een specifiek doel.
Fase 1: On-ramp. Je gaat weer fitnessen en dat kan best tegenvallen. Vandaar dat we een on-ramp (oprit) training hebben ontwikkeld zodat je op een goede manier weer conditie opbouwt. We richten ons tevens op je core (buik en rug).
Fase 2: Spierontwikkeling. Nu je gewend begint te raken aan meer bewegen en anders eten, pakken we door met verder spierontwikkeling. Ook werken we aan je algehele conditie. Op dit moment zul je je stukken vitaler voelen dan toen je begon.  
Fase 3: Bestendigen: In deze fase gaan we je nieuwe leefstijl bestendigen. Dat betekent dat het het nieuwe normaal voor je zal worden. Ook geven we je fitness nog een extra boost met crossfit- en bodybuildingtraining. Aan het einde van deze fase evalueren we het traject met je en geven we je handvatten om je nieuw jou in stand te houden.


Wat gebeurt er na je bestelling?

 • Nadat we je bestelling hebben verwerkt, neemt je voorgestelde coach binnen een werkdag contact met je op om je eerste intake in te plannen.
 • Tegelijkertijd verzenden we boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' naar je opgegeven adres
 • Tijdens of voorafgaande aan je intake, ontvang je een inlogcode naar ons fitnessportaal en de bijbehorende Fitter is beter app. Deze app kun je vinden in de Google Play Store of in de App store van Apple onder de naam 'Fitter is Beter App'. Installeer deze op je telefoon en log in met je inlogcode. Met deze app kan jouw coach je voortgang volgen. Tevens vind je in de app je gehele programma en kun je daarin je voortgang bijhouden. Dit geldt voor zowel voeding als voor je beweging. Wil je niet met de app werken? Geen probleem. Geef dit aan tijdens de intake en je coach zorgt ervoor dat je het programma in PDF-formaat ontvangt.
Is mijn betaling veilig?
Zeker! We werken met het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Hiermee kun je op diverse manieren betalen, zoals met credit card of IDEAL. Dit laatste is de meest gebruikte manier van betalen.