FLINK SPIERMASSA OPBOUWEN MET DIT PROGRAMMA

Je zult nooit echt gespierd worden’. ‘Kijk eens naar die dunne polsjes van je, straks breken ze nog!’. Deze opmerkingen en nog veel meer hebben wij ook regelmatig naar ons hoofd geslingerd gekregen. En natuurlijk, waren we mager en smal. En dunne polsen, die hebben we nog steeds! Het probleem is dat veel dunne en smalle mensen deze opmerkingen ook daadwerkelijk gaan geloven. Je bent nu eenmaal zo gebouwd en je zult nooit breed en gespierd worden. Maar wat nu als wij je vertellen dat dit onzin is? Allemaal ‘bullshit’. Niet waar. Ook jij kunt spiermassa opbouwen en sterker worden. En op de koop toe, zul je vanwege je postuur sneller meer spierdefinitie krijgen.

Er zijn veel mensen zoals jij, zogenaamde ‘hardgainers’. Mensen die moeite hebben om überhaupt aan te komen. Prijs jezelf gelukkig. Dit betekent in elk geval dat je minder kans hebt om teveel vetmassa aan te komen en bijbehorende ziektes en kwaaltjes te ontwikkelen. En kijk eens naar Frank Zane of, meer recent, naar Jeff Cavaliere. Beiden goed gespierd en allebei waren ze ooit smal en dun.

Maar het komt niet vanzelf. Je zult er hard voor moeten werken. Niets is gratis in het leven en dit dus ook niet. Maar als je de tijd investeert en de levensstijl die erbij hoort adopteert, zul je zeker resultaat zien!

Kies hier je programma:

Spieropbouw voor dun gebouwde mensen - Ik doe het zelf programma

45,00 voor drie maanden

(€ 15,00 per maand)
 • Het beweegschema en je voedingsstrategie bepalen
 • Gebruik van de Fitter is Beter App (voeding en fitness)
 • Onbeperkte contactmomenten via ons Whatsapp-kanaal of email
 • Boek 'Spieropbouw voor dunne mensen' ISBN: 9789464922646, ter waarde van €17,51

Spieropbouw voor dun gebouwde mensen met begeleiding

291,00 voor drie maanden

(€ 97,00 per maand)
 • Intakegesprek
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Persoonlijk beweegschema
 • Gebruik van de Fitter is Beter App (voeding en fitness)
 • Online monitoring van jouw voortgang door onze coaches
 • Wekelijks één vast online coachingsmoment
 • Onbeperkte contactmomenten via ons Whatsapp-kanaal of email
 • Feedback op de uitvoering en tips voor verbetering
 • Boek 'Spieropbouw voor dunne mensen' ISBN: 9789464922646, ter waarde van €17,51

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat drie fases van elk vier weken. Dus in totaal zijn we 12 weken bezig. Elke fase heeft een specifiek doel.
Fase 1: Het fundament neerzetten. Hier gaan we aan de slag om je voeding op pijl te krijgen en starten we met een flinke dosis core-training en basis bodybuilding. Na vier weken zul je merken dat je bezig bent geweest!
Fase 2: Grotere spieren ontwikkelen. In deze fase pakken we door en gaan verder met het ontwikkelen van je spiermassa. We spreken je grote spiergroepen aan, zoals je rug, borstspieren, bilspieren en benen. Tevens werken we aan de kleinere spieren, zodat die ook goed zichtbaar worden.
Fase 3: De eindsprint: In deze fase gaan we nog eens extra aan de slag. Intussen eet je als een bootwerker en ben je ervaren met het werken met losse gewichten en machines of, als je thuis traint, met je dumbbells, elastieken en optrekstang.  


Het programma is zowel thuis uit te voeren als in de sportschool. Mocht je thuis willen trainen, dan zul je wel wat attributen moeten hebben, zoals dumbbells, een optrekstang en/of een setje fitnesselastieken.

Wat gebeurt er na je bestelling?

 • Nadat we je bestelling hebben verwerkt, neemt je voorgestelde coach binnen een werkdag contact met je op om je eerste sessie in te plannen indien je het programma met begeleiding hebt geboekt.
 • We verzenden het boek 'Spieropbouw voor dunne mensen' naar je opgegeven adres en je ontvangt de inlogcode voor ons fitnessportaal en de bijbehorende Fitter is beter app. Deze app kun je vinden in de Google Play Store of in de App store van Apple onder de naam 'Fitter is Beter App'. Installeer deze op je telefoon en log in met je inlogcode. Met deze app kan jouw coach je voortgang volgen. Tevens vind je in de app je gehele programma en kun je daarin je voortgang bijhouden. Dit geldt voor zowel voeding als voor je beweging.
Is mijn betaling veilig?
Zeker! We werken met het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Hiermee kun je op diverse manieren betalen, zoals met credit card of IDEAL. Dit laatste is de meest gebruikte manier van betalen.