veel gestelde vragen

In deze sectie vind je veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan gerust een bericht via info@fitterisbeter.nl en wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag: Hoe lang duurt het voordat ik echt resultaten zie?

Antwoord: Dat is voor iedereen weer anders. De een ziet al binnen een week resultaten en bij de ander duurt het meer dan vier weken. Maar als je het programma volgt (zowel het voedingsdeel als het fitnessdeel) en voldoende rust neemt zoals beschreven, krijg je zeker resultaat. Er zijn jou diverse mensen voorgegaan en iedereen heeft tot dusver een positief resultaat behaald. Zie ook de testimonals in de webwinkelsectie.

Vraag: Is het programma uit jullie boek ook voor een 60-plusser te doen?

Antwoord: Zeker! Er zijn diverse mensen die dergelijke programma's hebben gevolgd van ver boven de 60 jaar en daar goede resultaten mee hebben geboekt. Let wel op je lichaamssignalen en stop bij problemen. Win advies van een (huis)arts in bij bekende aandoeningen voordat je begint. Doe altijd netjes de warming-up en cooling down. Dit is voor iedereen van belang maar zeker als je ouder wordt moet je dit zorgvuldig uitvoeren om blessures te voorkomen. En begin niet gelijk met het programma voor gevorderden of vergevorderden. Maar dat lijkt me een open deur.

Vraag: Is het programma uit het Fitter is Beter boek ook voor vrouwen?

Antwoord: Jazeker! Het programma is voor vrouwen en mannen. Gebruik de calculators om het op jouw lichaam af te stemmen.

Vraag: Ik ben begin 20 en heb overgewicht, is het programma ook voor mij? Ik las ergens dat het met name voor dertigers en ouder was?

Antwoord: Het programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen en weer strakker wil worden. Het maakt niet uit of je begin 20 bent of achter in de 40.

Vraag: Kan ik ook ondersteuning krijgen bij het programma?

Antwoord: Jazeker! wij bieden diverse coachingsprogramma's! Kijk op de Coachingpagina voor meer informatie.

Vraag: Kan ik het fysieke deel van het programma ook vervangen door een programma van de sportschool?

Antwoord: Dat kan. Echter, bekijk wel goed wat de werklast van dat programma is en pas je doelstelling daarop aan middels de calculator. Het kan zijn dat je minder snel progressie maakt. Maar als je bijvoorbeeld toch wilt beginnen met het programma en bijvoorbeeld kampt met een blessure, dan is een aangepast programma aan te raden en kun je dat eenvoudig als vervanging gebruiken. Raadpleeg voor vragen je fysio, trainer bij de sportschool of stuur ons je vraag via email.

Vraag: Het e-book is niet meer beschikbaar. Komt dit weer online?

Antwoord: Op dit moment bieden wij alleen een fysieke versie van het boek Fitter Is Beter. Dit boek is te bestellen via de Shop-pagina. Wel zullen er in de loop van dit jaar een paar nieuwe programma's als e-book te downloaden zijn via deze website.

Vraag: Hoe lang duurt de levering van het boek?

Antwoord: Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verzenden. In de meeste gevallen verzenden wij alle bestellingen dezelfde dag nog, maar uiterlijk de volgende werkdag. U heeft het boek daarna meestal binnen één tot twee werkdagen in huis. De verzending gebeurt door PostNL. Bij het bestellen van één boek, zal het in uw brievenbus worden bezorgd. Grotere bestellingen gaan mee met de pakketpost. Voor deze laatste categorie ontvant u een track & Trace code.

Vraag: Het lukt mij niet om de oefeningen uit het boek uit te voeren. Ik heb teveel overgewicht en daardoor zijn diverse oefeningen voor mij fysiek niet mogelijk.

Antwoord: Wij hebben speciaal voor mensen die hier moeite mee hebben een gratis 'On Ramp'-programma gemaakt als aanvulling op het boek. Dit is gratis te downloaden in de Shop.