veel gestelde vragen

In deze sectie vind je veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan gerust een bericht via info@fitterisbeter.nl en wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag: Hoe lang duurt het voordat ik echt resultaten zie bij het Lifestyle Professional Programma?

Antwoord: Dat is voor iedereen weer anders. De een ziet al binnen een week resultaten en bij de ander duurt het meer dan vier weken. Maar als je het programma volgt (zowel het voedingsdeel als het fitnessdeel) en voldoende rust neemt zoals beschreven, krijg je zeker resultaat. Er zijn jou diverse mensen voorgegaan en iedereen heeft tot dusver een positief resultaat behaald. Zie ook de testimonals in de webwinkelsectie.

Vraag: Is dit programma voor een 60-plusser te doen?

Antwoord: Zeker! Er zijn diverse mensen die dergelijke programma's hebben gevolgd van ver boven de 60 jaar en daar goede resultaten mee hebben geboekt. Let wel op je lichaamssignalen en stop bij problemen. Win advies van een (huis)arts in bij bekende aandoeningen voordat je begint. Doe altijd netjes de warming-up en cooling down. Dit is voor iedereen van belang maar zeker als je ouder wordt moet je dit zorgvuldig uitvoeren om blessures te voorkomen. En begin niet gelijk met het programma voor gevorderden of vergevorderden. Maar dat lijkt me een open deur.

Vraag: Is het programma ook voor vrouwen?

Antwoord: Jazeker! Er zijn veel vrouwen die mooie resultaten hebben bereikt. Zie ook de testimonials onderaan de webshop.

Vraag: Ik ben begin 20 en heb overgewicht, is het programma ook voor mij? Ik las dat het met name voor dertigers en ouder was?

Antwoord: Ik heb het Lifestyle Professional Programma gemaakt met een wat dikker wordende werkende vrouw of man in gedachten. En hoe oud die persoon is maakt niet uit. Ikzelf ben begonnen toen ik begin 40 was. Er zijn mensen van 50 en ouder die hier prima mee uit de voeten kunnen. Maar er zijn ook heel veel mensen van begin 20 die tijdens de studie al flink zijn aangekomen en begonnen zijn met werken en merken dat hun conditie veel te slecht is. Dus het antwoord is: Ja.

Vraag: Kan ik ook ondersteuning krijgen bij het programma?

Antwoord: Je kunt tussentijds altijd je vragen stellen via ons emailadres info@fitterisbeter.nl. Wij proberen je dan zo snel mogelijk antwoord te geven. WIl je echt begeleiding, dan bieden wij diverse ondersteuningsopties (zie pagina 'Coaching''). We laten je niet zomaar aanrommelen maar geven gericht tips en trucks op basis van jouw situatie en jouw specifieke vragen gedurende het programma.

Vraag: Kan ik het fysieke deel van het programma ook vervangen door een programma van de sportschool?

Antwoord: Dat kan zeker. Echter, bekijk wel goed wat de werklast van dat programma is en pas je doelstelling daarop aan middels de calculator. Het kan zijn dat je minder snel progressie maakt. Maar als je bijvoorbeeld toch wilt beginnen met het programma en bijvoorbeeld kampt met een blessure, dan is een aangepast programma aan te raden en kun je dat eenvoudig als vervanging gebruiken. Raadpleeg voor vragen je fysio, trainer bij de sportschool of stuur ons je vraag via email.

Vraag: Is het e-book te lezen op een ipad en welke devices nog meer?

Antwoord: zeker. Het e-book wordt in PDF-formaat geleverd en is in bijna elke PDF-viewer te bekijken. Dus zowel op de iPad als elke ander device waarop je PDF-documenten kunt bekijken.

Vraag: op welke manier gaan jullie om met copyright? Mag ik het document aan mijn vrouw geven?

Antwoord: Het e-book is beschermd via de copyright-wetgeving en als zodanig mag je er niets uit kopieren of het e-book vermenigvuldigen zonder toestemming van de auteur. Natuurlijk mag je het best uitprinten als je dat fijner lezen vindt. Er komt ook een papieren-versie (medio 2021). Het e-book mag gebruikt worden binnen één huishouden. Dus je vrouw, zoon, dochter e.d. mag het gewoon gebruiken. Mensen buiten je huishouden dienen een eigen exemplaar aan te schaffen. Het e-book is digitaal beschermd. Illegaal doorgeven aan derden is een strafbaar feit en is te traceren. Maar wij vertrouwen erop dat onze klanten dat niet doen.

Vraag: Hoe lang blijft de downloadlink te benaderen?

Antwoord: de downloadlink kan tot 72 uur na het versturen van de bevestigingsmail worden benaderd. Dit benaderen kan via de link in de betreffende email.

Vraag: Mijn laptop is gecrasht en ik ben zowel het e-book als de downloadlink kwijt. Wat kan ik doen?

Antwoord: Oei, sterkte! Stuur ons een bericht via info@fitterisbeter.nl en wij checken of jij in ons bestand voorkomt. Is dat het geval, dan sturen we je een nieuwe downloadlink. We willen natuurlijk wel dat je door kan gaan met het maken van progressie!

Welke betaalmogelijkheden heb ik allemaal?

Antwoord: je kunt bijna via alle mogelijke kanalen betalen. In elk geval via Ideal, diverse creditcards en Paypal. We hebben ook Nederlands sprekende klanten uit andere landen die hier een programma hebben besteld. De meeste buitenlanders gebruiken PayPal en de meeste Nederlanders Ideal.