AFVALLEN, MAAR DAN ECHT  

Al vele jaren begeleiden wij mensen naar een gezond gewicht en met veel succes. Wij hebben klanten die in een half jaar tijd meer dan 20 kilo zijn afgevallen!

We doen niet aan crash-diëten. We doen überhaupt niet aan diëten! Want op dieet gaan betekent dat je er ook weer vanaf gaat en... dus weer aankomt. En dat willen we nu juist niet! Wij hebben voor jou uitgezocht wat wel en niet werkt. Dit programma biedt alles wat je nodig hebt om echt af te vallen en daarnaast vitaler en gezonder te worden. 

Ons programma omvat een volledig beweegtraject (thuis of in de sportschool) en voedingprogramma. Bewegen op een manier die voor iedereen uit te voeren is. Ook als je flink overgewicht hebt! En voeding gebaseerd op jouw uitgangspositie. Volg dit programma en je valt gegarandeerd af!

Je kunt het helemaal zelf doen, of onder begeleiding van één van onze ervaren coaches. Twijfel je nog? Boek dan gerust een gratis intake om te kijken of dit wat voor je is.

Resultaat vanaf dag één - Wetenschappelijk en in de praktijk bewezen - Ondersteund door onze App

Dit traject is geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud (ook geschikt voor vijftig- en zestigplussers).


Kies hier de optie die het best bij je past:

Basis

 97,00 

Wil je zelf aan de slag met de FITTER IS BETER methode 'Afvallen, maar dan echt' en ontdekken wat jij op eigen kracht kunt bereiken? Kies dan deze optie.

Je krijgt het volgende:

Boek 'Op dieet gaan is dom, maar echt afvallen niet' ISBN: 9789464929355, ter waarde van €27,99

Een kick-off meeting met één van onze coaches (online) waarin we samen met jou je doel en vervolgstappen bepalen die je daarna zelf gaat uitvoeren.

Een jaarabonnement FITTER IS BETER App met daarin jouw workout, diverse andere workouts, workoutresultaten bijhouden, je voedingsregistratie en diverse maaltijden. Zelf onbeperkt maaltijden toevoegen en zelf workouts maken indien gewenst.

1 jaar onbeperkt toegang tot het WhatsApp coachingskanaal voor al je vragen met betrekking tot het programma (workouts en voeding)

Begeleiding online

 347,00 

Wil je alles bereiken wat je in 90 dagen kunt bereiken onder deskundige begeleiding van een coach? Kies dan deze optie.

Je krijgt het volgende:

Boek 'Op dieet gaan is dom, maar echt afvallen niet' ISBN: 9789464929355, ter waarde van €27,99

Kick-off sessie met je coach (online)

Persoonlijk voedingsplan

Workouts gebaseerd op jouw
uitgangspositie en weekschema

Persoonlijk drie-maanden programma

Online coachingsmomenten op basis van een gezamenlijke planning en dagelijkse ondersteuning indien nodig.

1 jaar onbeperkt toegang tot het WhatsApp coachingskanaal

Jaarabonnement FITTER IS BETER App met daarin jouw workout, diverse andere workouts, workoutresultaten bijhouden, je voedingsregistratie en diverse maaltijden. Zelf onbeperkt maaltijden toevoegen en zelf workouts maken indien gewenst.

Begeleiding fysiek

997,00 

Jij wilt echt alles eruit halen en samen met één van onze coaches een persoonlijk traject doorleven waarin jij je beste fysiek creëert!

Je krijgt het volgende:

Boek 'Op dieet gaan is dom, maar echt afvallen niet' ISBN: 9789464929355, ter waarde van €27,99

Kick-off sessie met je coach (fysiek)

Lichaamscompositiemeting (fysiek)

Persoonlijk voedingsplan

Workouts gebaseerd op jouw uitgangspositie en weekschema

Persoonlijk drie-maanden-programma

Fysieke coachingsmomenten op basis van een gezamenlijke planning**

Dagelijkse (online) ondersteuning waar nodig.

Online coachingsmomenten op afroep gedurende het drie-maanden-traject

Nameting lichaamscompositie na het drie-maanden-traject (fysiek)

1 jaar onbeperkt toegang tot het coachingskanaal via WhatsApp

Jaarabonnement FITTER IS BETER App met daarin jouw workout, diverse andere workouts, workoutresultaten bijhouden, je voedingsregistratie en diverse maaltijden. Zelf onbeperkt maaltijden toevoegen en zelf workouts maken indien gewenst.

*fysieke coaching vindt plaats binnen een straal van 25 kilometer reistijd vanaf onze vestigingslocatie (Nijkerk). Indien jij verder weg woont, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij coachen bijvoorbeeld ook in 't Gooi en Amsterdam en omstreken.
** train je in een sportschool, zorg dan dat onze coach toegang krijgt en jou mag ondersteunen terwijl je daar traint. De coach zal zelf niet meetrainen maar alleen jou begeleiden.

Wat gebeurt er na je bestelling?

  • Nadat we je bestelling hebben verwerkt, kun je direct aan de slag. Je ontvangt een email voor toegang tot onze Portal voor het maken van een login. Hiermee kun je inloggen in De Fitter is Beter App. De app kun je vinden in de Google Play Store of in de App store van Apple onder de naam 'Fitter is Beter App'. Installeer deze op je telefoon en log in met je inlogcode. Met deze app kan jouw coach je voortgang volgen. Tevens vind je in de app je gehele programma (en andere programma's) en kun je daarin je voortgang bijhouden. Dit geldt voor zowel voeding als voor je beweging. 
  • Je  coach neemt binnen een werkdag contact met je op om je eerste intake in te plannen.
  • Meteen verzenden we het boek 'Op dieet gaan is dom, maar echt afvallen niet' naar je opgegeven adres zodat je je gelijk kunt inlezen.

Wat heb je verder nog nodig om te starten?

In alle gevallen heb je een keukenweegschaal nodig. Verder heb je, als je geen lid bent van een sportschool, enkele attributen nodig om thuis de 90 dagen-workout te kunnen volgen. Je moet zelf de volgende zaken aanschaffen:

  • Elastieken/ resistance bands met handvatten en deuranker (setje met minimaal 5 elastieken)
  • Fitnessmatje

In totaal kost dit ongeveer € 50 en is online te bestellen bij nagenoeg alle grote webwinkels en sportzaken. Tijdens de intake zal je coach dit verder toelichten en je op weg helpen als dit nodig is.