Onze coaches


Wat FITTER IS BETER uniek maakt, is dat onze coaches zelf een leefstijlverandering hebben doorleefd. Zij weten dus als geen ander waar ze over praten. Deze ervaring, en daarnaast gedegen en diepgaande kennis op het gebied van voeding, vitaliteit en beweging, maakt hen de perfecte coach om jou te begeleiden. 

Neem gerust contact op met één van onze coaches om je vraag te stellen of gewoon even kennis te maken voordat je start met een programma. 

Luc Molenaar

Luc is de oprichter en 'head coach' van FITTER IS BETER en is de schrijver van het boek 'Fitter is Beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt'. 

Zijn specialisme is breed. Zo verzorgt hij vitaliteitsworkshops bij diverse bedrijven en is hij een veelgevraagd spreker over vitaliteit, afvallen en fitter worden. Daarnaast begeleidt hij onze individuele klanten in bijna alle programma's die wij aanbieden.


Klanten waarderen Luc om zijn nuchtere en heldere aanpak.

"Wat een energie! Echt superleuke workshop!"

"Interessante spreker. Erg leuke verhalen en zeer inspirerend!"
  

"Het was altijd fijn om contact te hebben met Luc en mijn voortgang en onzekerheden te bespreken"

"Luc heeft hij enorm geholpen met afvallen. Zonder zijn advies en begeleiding was ik nooit zo ver gekomen"

"Ik ben echt gespierd geworden! Dat had ik als dunne slungel niet meer durven dromen!"

Mirjam ten Cate

Sinds 2005 werkt Mirjam als coach en trainer. Zij is gespecialiseerd in objectieve en subjectieve (werk)druk en de impact hiervan op vitaliteit. Zij kan je onder andere helpen met:

  • beter omgaan met stress
  • voorkomen van een burn-out
  • onderzoek naar, en oplossing voor lage belastbaarheid en vage klachten
  • ademshalingsbegeleiding om beter om te gaan met spanningsklachten, hyperventilatie en long-Covid-klachten

Mirjam begeleidt en coacht zowel teams als 1 op 1 naar een betere balans. Daarnaast is ze yogadocent en verzorgt ze vitaliteitsworkshops. 

Mirjam is eigenaar van partnerbedrijf de Mind-zeT Company.

Bij Fitter is Beter zijn een aantal ervaren en gecertificeerde coaches aangesloten die ons ondersteunen bij de begeleiding (fysiek of online) van onze klanten. Alle coaches hebben de kennis en ervaring om jouw optimaal te helpen je doelen te bereiken.