Over ons


FITTER IS BETER biedt een wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen methode waarmee klanten hun beste fysiek behalen. Of je nu veel overgewicht hebt, of juist heel mager bent, deze methode zorgt dat jij je doelen zult bereiken. Wat FITTER IS BETER uniek maakt, is dat onze coaches zelf een leefstijlverandering hebben doorleefd. Zij weten dus als geen ander waar ze over praten. Deze ervaring, en daarnaast  diepgaande kennis op het gebied van voeding, vitaliteit en spiergroei, maakt hen de perfecte coach om jou te begeleiden. 

Neem gerust contact op met één van onze coaches om je vraag te stellen of gewoon even kennis te maken voordat je start met een programma. 

Luc Molenaar
Luc is de oprichter en 'head coach' van FITTER IS BETER en is de schrijver van diverse bestsellers over voeding en fitness.

Hij heeft sinds de start als coach al honderden mensen mogen begeleiden bij het afvallen (obesitas) en bij spieropbouw. 

Luc heeft zelf tijdens zijn leven als organisatieadviseur een transformatie gedaan, van een veel te dikke niet vitale bankzitter, naar een  afgetrainde sportieve en energieke vader. Zijn ervaringen en waar hij zelf tegenaan is gelopen bij dit traject, hebben hem gemotiveerd FITTER IS BETER te starten om zo anderen te leren hun doelen te bereiken op basis van bewezen technieken en alle onzinverhalen links te laten liggen. "De verleiding van de fitnessmarketing is groot, wij richten ons alleen op dingen die echt werken!"

Luc verzorgt tevens diverse vitaliteitsworkshops bij bedrijven en is een veelgevraagd spreker over vitaliteit, afvallen en fitter worden. 

Mirjam Ten Cate

Sinds 2005 werkt Mirjam als coach en trainer. Zij is gespecialiseerd in objectieve en subjectieve (werk)druk en de impact hiervan op vitaliteit. Zij kan je onder andere helpen met:

  • beter omgaan met stress
  • voorkomen van een burn-out
  • onderzoek naar, en oplossing voor lage belastbaarheid en vage klachten
  • ademshalingsbegeleiding om beter om te gaan met spanningsklachten, hyperventilatie en long-Covid-klachten

Mirjam begeleidt en coacht zowel teams als 1 op 1 naar een betere balans. Daarnaast is ze yogadocent en verzorgt ze vitaliteitsworkshops.

Mirjam is eigenaar van partnerbedrijf de Mind-zeT Company.COACHINGPOOL
FITTER IS BETER heeft een aantal vaste gecertificeerde coaches aan zich verbonden die de ervaring bezitten om onze klanten succesvol te begeleiden. Ze kennen de methode goed en hebben zelf een eigen transformatie doorgemaakt zodat ze zich goed kunnen inleven in onze klanten.