Testimonials

Ook een ervaring delen ? Stuur ons jouw verhaal via info@fitterisbeter.nl of laat een referentie achter op Facebook of Google.


We vinden het altijd leuk om foto's te krijgen, maar dit is natuurlijk niet verplicht!

Esmee (37)

"Afvallen is me nooit echt gelukt. De resultaten waren altijd maar tijdelijk. Nu heb ik eindelijk een goed resultaat. Ik heb mijn levensstijl omgegooid en dat is te zien. Dit heeft me echt veel gebracht. Ook ben ik niet snel meer uitgeput! En sinds een half jaar ben ik begonnen met 'Vit, vitaal, gespierd' als vervolg op het programma Afvallen en heb weer zichtbare buikspieren! Dit had ik nooit durven dromen toen ik anderhalf jaar geleden begon..."

Anoniem

"Ik rij de vrachtwagen en heb weinig tijd genomen voor goed eten en bewegen. Veel van mijn collega's zijn te dik. Het lossen van de wagen werd me te zwaar en ik had vaak last van mijn rug. Nu is dat een stuk minder en dat op mijn 50-ste! Ik ben nu anderhalf jaar verder en trots op het resultaat!"

Niels 

"Ik heb geen foto's maar wil even zeggen dat dit echt een prima programma is. Alles komt bij elkaar. Het enige minpuntje is dat ik geen ervaring had met de oefeningen en dat dit me in het begin wat tijd kostte. Gelukkig kon ik mailen voor uitleg en kreeg ik meestal snel antwoord. Ik heb nu enorm veel uithoudingsvermogen gekregen en kan zelfs vijf kilometer achterelkaar hardlopen. Dit terwijl ik normaal al na 2 minuten hijgend op de grond lag. Mijn buik is nog niet helemaal weg maar ik ben van spijkerbroekmaat 38 naar 34 gegaan. Daar ben ik blij mee."

"Van ongezond en dik naar fit en vitaal! Dankzij Fitter is Beter ben ik 10 kilo kwijt en net zo fit als toen ik twintig was - Charlotte (41) "

Jessica (35)

"O, wat heb ik jullie vaak vervloekt als ik weer eens een set moest doen van sit-ups, jumping-jacks, push-ups en pull-ups. O, pull-ups wat haat ik die dingen. Maar wat heeft het me veel gebracht! Maatje 36 here we come! Goodbye 40! Ik ben er bijna. Dankzij jullie. En mezelf natuurlijk ;-)"

Olivier (59)

"Ik werk al meer dan 30 jaar als ondernemer en directeur van een transportbedrijf. De vele etentjes en hectiek hebben ervoor gezorgd dat ik veel te dik ben geworden. Pas na mijn vijftigste werd het een probleem toen de dokter mij vertelde dat ik daar iets aan moest doen. Via via heb ik coach Luc leren kennen en die heeft mij uitstekend geholpen. Zijn programma's werken voor mij goed al is het wel vaak erg zwaar en kost het wat discipline. Het eten verbaasde me enorm. Ik dacht dat ik echt minder moest eten, maar dat was niet zo. Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld bij elkaar eet en nog afval! Ik blijf dit nog lang doen."

Mai (33)

"Toen ik was bevallen van mijn eerste kindje, voelde ik me moe en dik. Het leek wel of mijn buik niet meer weg wilde gaan. Toen ik contact opnam met Fitter is Beter, voelde ik me gelijk gehoord. Ik mocht niet meteen beginnen vanwege m'n diastase, maar acht weken later begon ik met 'Fit na je zwangerschap'. Een heel mooi programma dat ook rekening houdt met je behoefte als jonge moeder (en je kindje natuurlijk). Ik kan dit echt aanraden"

"Eindelijk geen schreeuwende hype. Lekker to the point"

Jim · 5-sterren review op Google