Boek een workshop of een spreker


Onze coaches verzorgen workshops variërend van een uur tot een dagdeel. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bedrijfsevent, een vitaliteitsdag of gewoon om het onderwerp voor uw medewerkers of team onder de aandacht te brengen.

Op onze 'down-to-earth'-wijze nemen wij u mee in de wereld van vitaliteit, voeding en fitness en leren wij u de dingen die wel werken en vertellen tevens wat je nu juist niet moet doen. Alles aan de hand van de wetenschap en praktijkvoorbeelden door deskundige coaches die uit het bedrijfsleven komen en zelf een leefstijlverandering hebben bewerkstelligd.  


Wij bieden onder andere de volgende opties:

Spreker voor uw evenement

Boek één van onze coaches als spreker voor uw bedrijfsevenement en laat hen vertellen over hoe je nu echt fitter, gespierder en vitaler wordt. Verzorgd door mensen uit het bedrijfsleven met ervaringsverhalen en leuke anekdotes. De duur is circa 45 - 60 minuten. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Voorafgaande aan uw evenement, houden we een korte voorbespreking waarin u uw wensen kunt aangeven ten aanzien van de inhoud van de sessie. Tevens bespreken we locatie-eisen, beeld en geluid en eventuele opties, bijvoorbeeld het boek 'Fitter is Beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' voor de deelnemers. 

Tariefindicatie:  € 450,00 exclusief BTW.

"Bijzonder leuke spreker. Inspirerend verhaal en erg leuke en herkenbare anekdotes"

Meer weten? Vul het formulier in onderaan deze pagina.

Workshop Vitaliteit

In een sessie van circa een uur neemt onze coach u mee in de wereld van vitaliteit, voeding en beweging. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Fitness- en voedingsmarketing en hoe je er altijd weer intrapt
  • Wat vitaliteit echt betekent
  • Hoe je een sterker en gezonder lichaam creëert op basis van je eigen beginsituatie
Kosten per sessie: € 247,00 exclusief BTW.

"Dit was een lekker verfrissende workshop met veel praktische handvatten"

Meer weten? Vul het formulier in onderaan deze pagina.

Workshop 'Project JIJ'

In een circa drie uur durende workshops leren wij uw medewerkers alles over voeding, spijsvertering, de energiebalans, fitness en behandelen diverse praktijkvoorbeelden. Tevens leren wij de deelnemers om zelf een ontwikkelplan te maken en uit te voeren. 

"Concreet en direct toepasbaar. Geen bla bla. Fijne trainers!"

Alle deelnemers krijgen het boek 'Fitter is Beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt'.

Download hier onze flyer voor meer informatie en prijzen:

Vitaliteitsscans voor organisaties


Vitale medewerkers zijn gelukkiger en productiever. Divers onderzoek wijst dat uit. Toch zijn veel bedrijven en instellingen nog zoekende naar de juiste vitaliteitsstrategie en bijbehorende implementatie. FITTER IS BETER ondersteunt bij het vormgeven van een passende en haalbare vitaliteitsstrategie en helpt uw organisatie om deze succesvol in te voeren. Hiermee zorgen wij dat uw vitaliteitsacties niet alleen maar uitmonden in een beperkt bezochte bedrijfsfitness-activiteit maar juist in hetgeen u wilt bereiken, namelijk een persoonlijke route voor de medewerkers die dat nodig hebben met concrete handvatten om echt vitaal te worden en te blijven.


Om dit te bereiken, doorlopen wij met u de volgende stappen:
  1. Vitaliteitsscan: op basis van onze vitaliteitsscan meten wij de vitaliteitsbehoefte van uw medewerkers en vergelijken wij dit met de bestaande vitaliteitsinitiatieven. De uitkomst geeft inzicht in de mate waarin uw organisatie aan de vitaliteitsbehoefte voldoet en geeft inzicht in de bouwstenen voor de vorm te geven vitaliteitsstrategie. Tevens geeft het inzicht in hoe uw organisatie scoort op de vitaliteitsgraadmeter middels een (geanonimiseerde) rapportage. Eerst alleen de vitaliteitsscan doen? Neem contact met ons op via info@fitterisbeter.nl 
  2. Strategievorming en -plan: samen met enkele van uw medewerkers maken wij concrete doelen en een uitvoerbaar actieplan. Dit actieplan kan bijvoorbeeld bevatten: uitvoeren vitaliteitsmeting voor de medewerkers die dit willen, aanbieden persoonlijke ontwikkelplannen en begeleiding voor uw medewerkers, organiseren van vitaliteitsworkshops waarin geleerd wordt hoe vitaliteit het beste kan worden bereikt, creëren van een bedrijfsgezondheids- of fitnessruimte, herziening aanbod voeding in het bedrijfsrestaurant (in samenwerking met de cateraar), organiseren vitaliteitsdagen.
  3. Begeleiding bij de uitvoering van het plan en het helpen uitvoeren van diverse acties.
  4. Tussentijdse vitaliteitsmetingen en evaluaties.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via info@fitterisbeter.nl of vul onderstaand formulier in.


Vraag hier meer informatie aan