Boek een workshop of een spreker


Onze coaches verzorgen workshops variërend van een uur tot een dagdeel. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bedrijfsevent, een vitaliteitsdag of gewoon om het onderwerp voor uw medewerkers of team onder de aandacht te brengen.

Op onze 'down-to-earth'-wijze nemen wij u mee in de wereld van vitaliteit, voeding en fitness en leren wij u de dingen die wel werken en vertellen tevens wat je nu juist niet moet doen. Alles aan de hand van de wetenschap en praktijkvoorbeelden door deskundige coaches die uit het bedrijfsleven komen en zelf een leefstijlverandering hebben bewerkstelligd.  


Wij bieden onder andere de volgende opties:

Spreker voor uw evenement

Boek één van onze coaches als spreker voor uw bedrijfsevenement en laat hen vertellen over hoe je nu echt fitter, gespierder en vitaler wordt. Verzorgd door mensen uit het bedrijfsleven met ervaringsverhalen en leuke anekdotes. De duur is circa 45 - 60 minuten. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Voorafgaande aan uw evenement, houden we een korte voorbespreking waarin u uw wensen kunt aangeven ten aanzien van de inhoud van de sessie. Tevens bespreken we locatie-eisen, beeld en geluid en eventuele opties, bijvoorbeeld het boek 'Fitter is Beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' voor de deelnemers. 

Tariefindicatie:  € 450,00 exclusief BTW.

"Bijzonder leuke spreker. Inspirerend verhaal en erg leuke en herkenbare anekdotes"

Meer weten? Vul het formulier in onderaan deze pagina.

Workshop Vitaliteit

In een sessie van circa een uur neemt onze coach u mee in de wereld van vitaliteit, voeding en beweging. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Fitness- en voedingsmarketing en hoe je er altijd weer intrapt
  • Wat vitaliteit echt betekent
  • Hoe je een sterker en gezonder lichaam creëert op basis van je eigen beginsituatie
Kosten per sessie: € 247,00 exclusief BTW.

"Dit was een lekker verfrissende workshop met veel praktische handvatten"

Meer weten? Vul het formulier in onderaan deze pagina.

Workshop 'Project JIJ'

In een circa drie uur durende workshops leren wij uw medewerkers alles over voeding, spijsvertering, de energiebalans, fitness en behandelen diverse praktijkvoorbeelden. Tevens leren wij de deelnemers om zelf een ontwikkelplan te maken en uit te voeren. 

"Concreet en direct toepasbaar. Geen bla bla. Fijne trainers!"

Alle deelnemers krijgen het boek 'Fitter is Beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt'.

Download hier onze flyer voor meer informatie en prijzen:

Vraag hier meer informatie aan