AFVALLEN EN GESPIERD WORDEN MAAR DAN ECHT

Wil je nu eindelijk eens echt resultaat boeken? Van dat overtollige vet af? Of gespierder worden, maar dan zodat je het ook echt ziet? 

Hier ben je aan het juiste adres. Wij waren jou. Misschien heb je al veel uren besteed in de sportschool en heb je al diverse afvalprogramma's of bodybuildschema's gevolgd. Maar resultaten waren niet wat je ervan had gehoopt. Dit kan anders! En dat dachten wij ook toen wij midden in de vele honderden fitnesshypes onze weg probeerden te vinden. Daarom pakken wij het anders aan. Alleen bewezen strategieën en dingen die echt werken. Geen shortcuts, geen 'killerbody in vier weken', geen afslankpillen, geen trilplaten. geen spiermassa in een potje.... 

Wij bieden alleen programma's waarvan wij weten dat jij er resultaat mee kunt boeken. Tenminste, als jij de benodigde tijd en energie investeert! Want spiermassa opbouwen of tientallen kilo's afvallen, dat is een flinke investering. Een investering in jezelf. In je gezondheid en toekomst, want een gezond en vitaal lichaam zorgt voor een gelukkig leven!

Of je nu begin twintig bent of eind zestig, het maakt niet uit. Elk moment in je leven is een goed moment om te beginnen. Wij hebben voor elke doelgroep een aanpak. Deze aanpak bestaat uit een goed doordacht programma en begeleiding. Begeleiding is optioneel, maar de ervaring leert dat je met begeleiding sneller resultaat boekt. 

Maar de keus is natuurlijk aan jou. Er zijn ook genoeg mensen geweest die zonder begeleiding geweldige resultaten hebben geboekt. Wil je het zelf doen? Kies dan 'Fit, Vitaal en Gespierd - Ik doe het zelf' drie maanden programma! Nu 45 euro voor drie maanden inclusief App en boek! 

Kies jouw programma:

FIT, VITAAL EN GESPIERD: HET FITTER IS BETER PROGRAMMA VOOR IEDEREEN

Het beste programma om weer helemaal fit en 'in shape' te komen! Gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken. Geen overbodige activiteiten. Wil je ook weer zo fit worden als een atleet? Zo sterk als een crossfitter? Dan is dit programma voor jou. Vele mannen en vrouwen gingen je voor met grote successen! Leer wat je weten moet over voeding, je strategie bepalen, je leefstijl evalueren en ontvang ons unieke programma gebaseerd op Navy Seal Fitness, Crossfit en Bodybuilding. Meer heb je niet nodig om weer strak en gespierd te worden. Zowel met als zonder begeleiding uit te voeren. Voor thuis of in de gym.

SUCCESVOL AFVALLEN VOOR MENSEN MET EEN HOOG VETPERCENTAGE

Echt afvallen betekent een leefstijlverandering. Anders zitten de kilo's er zo weer aan! Wij leren je wat je nu echt moet doen om af te vallen in dit speciale programma voor mensen met (veel) overgewicht. Het programma omvat alles wat jij moet weten over voeding, rust en beweging. De oefeningen zijn zo opgebouwd en uitgekozen dat jij met (veel) overgewicht ze ook daadwerkelijk succesvol kunt uitvoeren. 
Volg dit programma en je zult zien dat je na het afronden ervan een compleet nieuwe jij voor de spiegel ziet staan!


FIT EN GESPIERD WORDEN VOOR 40- en 50-plussers

Het is waar dat je wat makkelijker vet opslaat als je wat ouder wordt. Voor mannen is het vaak een buikje en voor vrouwen wat meer verdeeld. Veel mensen hebben gedurende hun dertiger jaren even geen tijd gehad om aan zichzelf te werken door bijvoorbeeld een carrière, een gezin of beiden. We've been there. Speciaal voor deze doelgroep hebben we een programma ontwikkeld in combinatie met begeleiding door onze head-coach die zelf bijna vijftig is en de afgelopen tien jaar is 'afgestudeerd' op fit en gespierd worden op latere leeftijd. 

SPECIAL: WEER IN SHAPE NA JE ZWANGERSCHAP

Een vraag die ons vaak werd gesteld was: begeleiden jullie ook vrouwen die na hun bevalling weer 'in shape' willen komen? Het antwoord: zeker! Nu vergt dit wel een speciaal programma, waarmee jij enerzijds energie en bouwstoffen overhoudt om je baby goed te kunnen verzorgen, en anderzijds kunt werken aan het opbouwen van spiermassa en vetverbranding. Een bevalling is niet niks. Het heeft veel van je lichaam gevergd. Een regulier fitnessprogramma is hiervoor niet geschikt. Wij hebben een programma ontwikkeld dat rekening houdt met jouw behoeftes als kersverse moeder.

SPIEROPBOUW VOOR DUN GEBOUWDE MENSEN

Al onze programma's gaan over spieropbouw. Maar dit programma richt zich met name op de persoon die wil aankomen in spiermassa met als uitgangspunt dat je nu dun gebouwd bent. Was jij altijd die slungel zonder spiermassa? Verdrink je in een 'regular-size' t-shirt of trui? En wil je nu eindelijk ook eens bredere schouders, dikkere armspieren en een brede borstkas? Dan is dit programma voor jou.  We doen niet aan loze beloftes, dus hier alvast de eerste waarschuwing: als je mager gebouwd bent, zul je er niet uit gaan zien als een Arnold Schwarzenegger. Dat is fysiek onmogelijk. Wel beloven we je dat als je met voldoende energie de gevraagde investering doet, je zeker kilo's in spiermassa aankomt en je spieren in verhouding flink zullen groeien. En dat wil je toch? Veel mensen gingen je al voor. Nu jij nog.