BIJNA DE HELFT VAN DE MENSEN HEEFT EEN TE HOOG VETPERCENTAGE!

Bijna de helft van alle mensen heeft een te hoog vetpercentage. En in 'kantorenland' is dat niet anders. Er zijn studies die aangeven dat de lagere sociale klasse meer te kampen heeft met overgewicht en obesitas. Maar vlak ook corporate Nederland niet uit! De excessen zijn wellicht minder, maar het gevaar ligt ook daar zeker op de loer.

Veel bedrijven realiseren zich dit en investeren in corporate fitnessprogramma's. Veelal met weinig succes. Het effect hiervan is dat de sport-minded collega's dergelijke initiatieven toejuichen en daar ook gebruik van maken. De mensen waar het voor bedoeld is blijven weg, op een paar uitzonderingen na.

Daarnaast is er nog de drempel voor deze laatste groep om überhaupt te gaan sporten. Vaak is er al van alles geprobeerd en ziet men geen oplossing meer. En sommigen negeren het gewoonweg en worden er maar een paar keer per jaar mee geconfronteerd, zoals tijdens de vakantie op het strand en bij de jaarlijkse checkup bij de huisarts.

We moeten niet vergeten dat het niet altijd eenvoudig is om een levensstijl te veranderen. Want daar hebben we het over. Het simpelweg neerzetten van sportattributen helpt niet (genoeg). De eerste, en meest belangrijke stap, is dat de medewerker zelf erkent dat er iets aan de hand is en verandering noodzakelijk is. En dan moet er ook direct iets klaarliggen om vast te pakken. Anders ebt het weer weg.

Dit is de reden dat wij het fitterisbeter-programma hebben opgezet. Dit is een alles-in-1-programma waarbij je niet alleen maar beweegt, maar ook je levensstijl verandert. En dat doe je niet in een week. Dat kost minimaal 3 maanden en vaak zelfs meer. Investeer die tijd in jezelf. Het resultaat zal je echt verbazen! Er zijn al vele mensen die het programma van a tot z hebben gevolgd met fantastische resultaten!

Kijk eens op de website. Het programma is in boekvorm dus geen maandelijkse kosten. Het boek bevat een complete aanpak om jouw persoonlijk plan te maken en uit te voeren. En als je toch tijdens je reis ondersteuning nodig hebt, dan neem je toch gewoon contact met ons op?

Begin vandaag nog.