FITTER EN GESPIERDER WORDEN. MAAR DAN ECHT. GEEN HYPES EN LOZE BELOFTES. MET DIT PROGRAMMA BEREIK JE BINNEN DRIE MAANDEN EEN GESPIERDER EN VITALER LICHAAM 

We kennen allemaal wel de mooie slogans van diverse 'superprogramma's' als 'een sixpack in 8 weken', 'een gespierde god worden', 'killerbody in no-time'... Om maar niet te spreken over de vele attributen en middeltjes die er te koop zijn zoals afslankpillen ('zo verlies je snel 20 kilo!'), afslankgordels ('zweet je vet weg') en zelfs afslankthee.... Moeten we nog even doorgaan? Allemaal wetenschappelijk onbewezen (of zeer slecht onderbouwd) en zonde van je zuurverdiende geld. Fitness is marketing en speelt in op de honger van mensen om er strak en fit uit te zien. En ook wij doen er een beetje aan mee door de plaatjes op de website. Al is op bovenstaande foto één van onze coaches afgebeeld. Maar verder dan dat gaan we niet. Al onze programma's zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen strategieën en activiteiten. Geen omwegen, geen onzin. Volg je dit programma (tot de letter), dan zul je afvallen, gespierder worden en bovenal een stuk fitter. En meer dan dit heb je dan ook niet nodig. Geïnteresseerd om ook eens echt gespierder te worden? Lees dan verder. 

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat drie fases van elk vier weken. Dus in totaal zijn we 12 weken bezig. Elke fase heeft een specifiek doel. 
Fase 1: Het fundament neerzetten. We evalueren je huidige leefstijl en ontwerpen een voedings- en beweegstrategie op basis van je persoonlijke doelen.  We werken aan je basisfitheid, het versterken van je grote spiergroepen en je core (buik en onderrugspieren). 
Fase 2: Grotere spieren ontwikkelen. Na vier weken ben je al een ander mens. Dat voel je. In deze fase pakken we door en gaan verder met het ontwikkelen van je spiermassa. Grotere spieren verbranden meer calorieën (en vet). Ook in rust.  Na deze fase zul je in de spiegel al een flinke progressie zien, en ook qua fitheid herken je jezelf niet meer terug.
Fase 3: De eindsprint: In deze fase gaan we je nieuwe leefstijl bestendigen. Dat betekent dat het het nieuwe normaal voor je zal worden. Ook geven we je fitness nog een extra boost met crossfit- en bodybuildingtraining. Aan het einde van deze fase evalueren we het traject met je en geven we je handvatten om je nieuw jou in stand te houden. 


Het programma kent een route voor beginners, gevorderden en ver gevorderden. Het is zowel thuis uit te voeren als in de sportschool.  Mocht je thuis willen trainen, dan zul je wel wat attributen moeten hebben, zoals dumbbells, een optrekstang en/of een setje fitnesselastieken. 

Wat gebeurt er na je bestelling?
 • Bij de 'ik doe het zelf' route, ontvang je het boek Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' en krijg je binnen 24 uur toegang tot de Fitter is Beter App waarin je het gehele programma vindt en kun je gelijk zelf aan de slag. 

Voor de programma's met begeleiding geldt:
 • Nadat we je bestelling hebben verwerkt, neemt je voorgestelde coach binnen een werkdag contact met je op om je eerste intake in te plannen. 
 • Tegelijkertijd verzenden we boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' naar je opgegeven adres
 • Tijdens of voorafgaande aan je intake, ontvang je een inlogcode naar ons fitnessportaal en de bijbehorende Fitter is beter app. Deze app kun je vinden in de Google Play Store of in de App store van Apple onder de naam 'Fitter is Beter App'. Installeer deze op je telefoon en log in met je inlogcode. Met deze app kan jouw coach je voortgang volgen. Tevens vind je in de app je gehele programma en kun je daarin je voortgang bijhouden. Dit geldt voor zowel voeding als voor je beweging. Wil je niet met de app werken? Geen probleem. Geef dit aan tijdens de intake en je coach zorgt ervoor dat je het programma in PDF-formaat ontvangt.
 
Is mijn betaling veilig?
Zeker! We werken met het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Hiermee kun je op diverse manieren betalen, zoals met credit card of IDEAL. Dit laatste is de meest gebruikte manier van betalen. 

Ik doe het zelf

 45,00 voor drie maanden 

(€ 15,00 per maand)
 • Het programma Fit, Vitaal en Gespierd in de Fitter is Beter App
 • Voortgang bijhouden in de Fitter is Beter App 
 • Voedingsstrategie bepalen en bijhouden in de Fitter is Beter App
 • Onbeperkte contactmomenten email voor al je vragen over fitness, voeding, supplementen (de zin en onzin), etc.
 • Boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' ISBN: 978-94-646-8098-0, ter waarde van  €22,50

Begeleiding  basis

291,00 voor drie maanden

(€ 97,00 per maand)
 • Intakegesprek
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Persoonlijk beweegschema
 • Gebruik van de Fitter is Beter App (voeding en fitness)
 • Online monitoring van jouw voortgang door onze coaches
 • Wekelijks één vast online coachingsmoment 
 • Onbeperkte contactmomenten via ons Whatsapp-kanaal of email
 • Feedback op de uitvoering en tips voor verbetering
 • Boek 'Fitter is beter, afvallen en gespierd worden maar dan echt' ISBN: 978-94-646-8098-0, ter waarde van €22,50